Ime i prezime: Zovem se Šerif, a čovjeka poštenih namjera moje prezime sigurno ne zanima
Odakle nam dolaziš? Dolazim vam iz jednog malog mjesta, sa sjeverne granice Zeničko-dobojskog kantona. Za one koji ne znaju, to vam je u Bosni
Koliko imaš godina? Dvadesetčetiri cijele, te četiri mjeseca dvadesetipete
Kako si nas pronašao? Lako, provjeravao sam zvaničnu listu na balkansamp, a podsjetit ću vas, vaš server konkuriše za pomenutu listu i pritom je vaš konkurs jedini koji je na čekanju. Takoreći, upadate u oči
Da li ti se sviđa ova zajednica? To je nelako pitanje. Zajednica, sama po sebi, to jes sve ono što zajednica predstavlja, za mene je dobro i plemenito. Problem je u tome što danas dosta toga zovemo zajednicom, a to njije ništa više od nekoliko desetina jedinki na istom mjestu u isto vrijeme. To dvoje nije isto.
Ali, nejse to, ne mogu reći šta mislim o serveru jer čitavu noć čekam ovaj launćer da poskida šta treba... A forum mi se stvarno sviđa. Jedina mahana je to što ne podržava rezoluciju avatara koju svi drugi forumi uglavnom prihvataju. Probao sam do 100x100, kada to nije htio, više nisam ni pokušavao.
O tebi: Kako mislite da pitate O meni u zadnjem pitanju. Ja sam mislio da od početka pričamo o meni?!