• Zahtjev za unwarn
  • Autor Andrej_Handerson
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zahtjev za unwarn
u: 24 Svibanj 2023
Vaše Ime Prezime: Andrej_Pandurevic

Ima Admina koji vas je banovao: Ne znam
Razlog:

Poštovani [Admini],

Nadam se da ste dobro. Obracam vam se sa molbom u vezi sa mojim trenutnim statusom upozorenja u organizaciji. Želim da vam iznesem svoju želju da postanem lider u organizaciji i verujem da bi mi uklanjanje upozorenja pomoglo da ostvarim taj cilj.

Shvatam da sam ranije napravio određene greške, ali želim da vam naglasim da sam u potpunosti svestan svojih postupaka i njihovih posledica. Učinio sam sve što je u mojoj moći da se ispravim i da naučim iz tih situacija.

Verujem da sam stekao neophodno iskustvo i znanje koje će mi pomoći da uspešno obavljam ulogu lidera. Spreman sam da preuzmem odgovornost za svoja dela i da se posvetim ostvarenju ciljeva organizacije. Moja strast i posvećenost su snažne, i želim da iskoristim svoje talente i veštine na najbolji mogući način kako bih doprineo/la organizaciji i njenom uspehu.

Molim vas da razmotrite moju molbu za uklanjanje upozorenja. Verujem da sam pokazao/la promene i da sam spreman/na da se angažujem na novim zadacima i odgovornostima. Hvala vam unapred na razmatranju moje molbe.

S poštovanjem,
[Andrej]

Dokaz:  https://imgur.com/a/E5OAy9i

Da li smatrate da ste krivi ?: 

Želim da iskoristim ovu priliku da izrazim iskreno izvinjenje zbog nedavne situacije. Iako sam uveren da nisam kriv, razumem da je ova situacija izazvala neugodnosti i razočaranje.

Važno mi je održavati dobre odnose s ljudima oko sebe i truditi se da rešim nesporazume na pravi način. Bez obzira na svoje uverenje u svoju nevinost, želim da pokažem spremnost na mirno rešavanje situacije i da ponudim svoje izvinjenje.

Ako je došlo do bilo kakvih problema ili štete usled ove situacije, izražavam iskreno žaljenje zbog toga. Moj cilj je da održavam harmoniju i izbegavam konflikte, pa želim da napravim prvi korak ka popravljanju situacije.

Molim vas da prihvatite ovo izvinjenje kao znak moje dobre namere i spremnosti na pomirenje. Ako postoji bilo šta konkretno što mogu učiniti da biste se osećali bolje, molim vas da mi kažete. Želim da pronađemo način da rešimo ovo na najbolji mogući način.

Još jednom, izvinjavam se zbog neugodnosti koje su proizašle iz ove situacije, i nadam se da ćemo zajedno prevazići ovaj nesporazum i nastaviti dalje sa našim odnosom. Hvala vam na razumevanju.

Moderator sekcije: @kaizer


Odg: Zahtjev za unwarn
Odgovori #1 u: 25 Svibanj 2023ODBIJENO, LOCK
pišamo po klubovima