• Application for Job Brian Walker - [ ACEPTED ]
 • Autor seksi
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
 • seksi
 • Novi član
 • *

  • 31

  • Siječanj 29, 2023, 01:51:26 poslijepodne
  • Fojnica Bosna i Hercegovina navalite
 • više
Application for Job Brian Walker - [ ACEPTED ]
u: Srpanj 28, 2022, 01:57:37 poslijepodne
« Zadnja izmjena: Srpanj 28, 2022, 04:49:37 poslijepodne od Bojan_Milidragovicc »


LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT

APPLICATION
2022 Community Police Academy for Adults

 SEKCIJA 1 - Personalne informacije1. Ime i prezime: Brian Walker

2. Datum rodjenja: 22 July 1997

3. Nacionalost: Amerikanac

4. Pol: Muski

5. Mjesto rodjenja: LA, Hospital

6. Adresa stanovanja: Northam ST, LA

7. Visina: 188

8. Tezina: 85

9. Broj telefona: 286624

10. Vase drzaljanstvo:

11. Koji stepen obrazovanja imate ( Univerzitet, [ naziv srednje skole/univerziteta ): Los Angeles High School,Faculty of Los Angeles

12. Vozacka dozvola (( /pdozvole )): https://im.ge/i/Fj754M

13. Boja kose: plava

14. Boja ociju: svjetlo plava

15. Etnicka pripadnost: Belac SEKCIJA 2 - Esej1. Vasa biografija ( minimalno 70 rijeci ): Moje ime je Brian, dolazim iz Los Angelesa gdje i zivim, kao mali gledao sam svasta ali moj ujak Enijad je bio LAPD u odjelu Special Forces, a posto kazu da se djeca bace na ujaka i meni se to svidjelo i sad zelim da postanem kao on i da branim grad od kriminala. Otac mi poginuo na motoru kad sam imao 6 mjeseci i sad zivim i brinem se o majci
.
2. Kako biste doprinjeli Departmentu ( minimalno 30 rijeci ): Pomagao bih gradu i gradjanima,isao bih u patrole,dolazio na potjere i sprecavao pljacke.

3. Zasto bas Vi zelite da postanete clan ovog Departmenta: Jer zelim da iskoristim svoju snagu u nesto pozitivno, a pri tome i da se osjecam korisno.

4. Kako vidite sebe kao clana Police Departmenta: Vidim se u SWAT odjelu kako ulazim u Jeep i idem na mjesto zlocina i zrtvujem se za slobodu

5. Nadjete se u pucnjavi, opisite Vasu radnju u tom trenutku: Prvo ako je samo jedan rjesio bi situaciju pri tome probao bi ga pogodit u nogu kako ne bi umro ali bio bi u bolu da se nastavi pucat. a ukoliko ima taoca zrtvoavo bi se. U slucaju da ih je vise pozvao bi pojacanje a pri tome bi nasao neki zaklon i uzimao vrijeme ali kada bi kolege doso izaso bi prvi jer bi se uvijek zrtvovao za nekog. SEKCIJA 3 - Legalna pitanja1. Posjedujete li validnu dozvolu u Los Angeles gradu? Naravno

2. Da li je vasa vozacka dozvola ikada bila suspendirana? Ne

 

 


3. Jeste li ikada ucinili prometni prekrsaj za koji ste bili kaznjeni od strane Policijskog sluzbenika? Ne

4. Jeste li ikada konzumirali ilegalne opijate? Ne SEKCIJA 4 - OOC informacije1. Forum nick: Seksi

2. Slika statsa in game:  https://im.ge/i/FjDiZc

3. Godine: 15

4. Drzava: Bosna i Hercegovina

5. Imate li ispravnan voice, mikrofon kao i slusalice/zvucnike: naravno

6. Discord user name: seksi#9287
 SEKCIJA 5 - DeklaracijaJa, Brian Walker , izjavljujem da su sve informacije koje sam naveo u prijavi egzaktne te u potpunosti istinite. Sav sadržaj u aplikaciji je moje djelo ispisano vlastoručnim rukopisom. Razumem da se falsifikovanje izjave, lažno predstavljanje, namjerno propuštanje ili prikrivanje podataka može smatrati opravdanim razlogom za momentalnu diskvalifikaciju sa regrutnog procesa.


Odg: Brian Walker
Odgovori #1 u: Srpanj 28, 2022, 04:49:04 poslijepodne
« Zadnja izmjena: Srpanj 28, 2022, 04:55:38 poslijepodne od Bojan_Milidragovicc »
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Brian Walker,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda J'Dogg 3605)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division and Detective Division
Chief of Police,
Edward McCharity