• Application for LAPD - Joe Wilson - [ ACEPTED ]
  • Autor David
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
  • David
  • Novi član
  • *

    • 2

    • Srpanj 28, 2022, 05:57:45 poslijepodne
  • više
Application for LAPD - Joe Wilson - [ ACEPTED ]
u: Srpanj 28, 2022, 04:22:27 poslijepodne
« Zadnja izmjena: Srpanj 28, 2022, 04:47:53 poslijepodne od Bojan_Milidragovicc »
 SEKCIJA 1 - Personalne informacije1. Ime i prezime: Joe Wilson

2. Datum rodjenja:28.10.1994

3. Nacionalost:American

4. Pol: Musko

5. Mjesto rodjenja:Red County


6. Adresa stanovanja:East LA

7. Visina:1.94

8. Tezina:93kg

9. Broj telefona: 166764

10. Vase drzaljanstvo:Americko

11. Koji stepen obrazovanja imate ( Univerzitet, [ naziv srednje skole/univerziteta ):Criminal Law University Los Angeles

12. Vozacka dozvola (( /pdozvole )): Da

13. Boja kose:Smedja

14. Boja ociju:Zelena

15. Etnicka pripadnost:American SEKCIJA 2 - Esej1. Vasa biografija ( minimalno 70 rijeci ): Ehh ovako... Rodjen sam 28.10.1994 godine u San Francisku, ali svoje detinstvo i skolovanje sam proveo u Los Angelesu.  Sa 13 godina otac me je napustio i ostavio mene i majku na milost i nemilost ovog svijeta. Posto mi je majka stalno radila ja sam odrastao sa Bako i Dekom. Posto sam volio da gledam akcione policiske filmove majka me je sa 16 godina poslala na Fremont High School na sjevernom djelu Los Angelesa. Kada sam zavrsio srednju skolu otisao sam na Los Angeles Criminal University gdje sam bio najbolji student.

2. Kako biste doprinjeli Departmentu ( minimalno 30 rijeci ): Mislim da bih dosta doprinjeo departmentu zbog toga sto sam bio jedan od najboljih studenata na fakultetu, ali pored toga znam dosta borilackih vestina kao sto su Kung Fu, Karate, Kickbox i druge.Znam dobro da rukujem sa hladnim i vatrenim oruzijem kao sto su Glock-18, M4, AK47, noz, pendrek. Iskusan sam i u voznji helikoptera, automobila i motor.

3. Zasto bas Vi zelite da postanete clan ovog Departmenta: Zelim da postanem clan LAPD zato sto je to jedan od najvecih sanova, ali i smatram da sam sposoban za ovaj posao zato sto sam bio najbolji studenata na Criminal Law University Los Angeles.

4. Kako vidite sebe kao clana Police Departmenta: Vidim se kao officera koji ce postovati sve gradjane i dnevno ispunjavati svoju duznost.

5. Nadjete se u pucnjavi, opisite Vasu radnju u tom trenutku: Prvo bih uzeo cover iza vozila LAPA-a(cruser)  te nakon toga trazio backup od svih officera koji su u tom trenutku na smeni posto bi officeri brzo dosle uzeo bih svoje sluzbeno oruzije iz gunholstera i cekao da officeri dodju, ako bi lica krenula da pucaju po mom vozilu nategnuo bih svoj pistolj i mozda uzvratio paljbu


 SEKCIJA 3 - Legalna pitanja1. Posjedujete li validnu dozvolu u Los Angeles gradu? Da

2. Da li je vasa vozacka dozvola ikada bila suspendirana? Da

3. Jeste li ikada ucinili prometni prekrsaj za koji ste bili kaznjeni od strane Policijskog sluzbenika? Naravno, ali to nije bilo nista previse samo sam  jednom sam prekoracio brzinu u bllizini LAPD-a.

4. Jeste li ikada konzumirali ilegalne opijate? Ne SEKCIJA 4 - OOC informacije1. Forum nick: David

2. Slika statsa in game: https://imgur.com/a/r2LUizt

3. Godine: 14

4. Drzava: Njemacka

5. Imate li ispravnan voice, mikrofon kao i slusalice/zvucnike: Da

6. Discord user name:David.RS#3533 SEKCIJA 5 - DeklaracijaJa, Joe_Wilson, izjavljujem da su sve informacije koje sam naveo u prijavi egzaktne te u potpunosti istinite. Sav sadržaj u aplikaciji je moje djelo ispisano vlastoručnim rukopisom. Razumem da se falsifikovanje izjave, lažno predstavljanje, namjerno propuštanje ili prikrivanje podataka može smatrati opravdanim razlogom za momentalnu diskvalifikaciju sa regrutnog procesa.


Odg: Application for LAPD - Joe Wilson - [ ACEPTED ]
Odgovori #1 u: Srpanj 28, 2022, 04:48:00 poslijepodne
« Zadnja izmjena: Srpanj 28, 2022, 04:54:33 poslijepodne od Bojan_Milidragovicc »
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Joe Wilson,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda J'Dogg 3605)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division and Detective Division
Chief of Police,
Edward McCharity