SEKCIJA 1 - Personalne informacije
1. Ime i prezime: Joe Wilson
2. Datum rodjenja:28.10.1994
3. Nacionalost:American
4. Pol: Musko
5. Mjesto rodjenja:Red County
6. Adresa stanovanja:East LA
7. Visina:1.94
8. Tezina:93kg
9. Broj telefona: 166764
10. Vase drzaljanstvo:Americko
11. Koji stepen obrazovanja imate ( Univerzitet, [ naziv srednje skole/univerziteta ):Criminal Law University Los Angeles
12. Vozacka dozvola (( /pdozvole )): Da
13. Boja kose:Smedja
14. Boja ociju:Zelena
15. Etnicka pripadnost:American
SEKCIJA 2 - Esej
1. Vasa biografija ( minimalno 70 rijeci ): Ehh ovako... Rodjen sam 28.10.1994 godine u San Francisku, ali svoje detinstvo i skolovanje sam proveo u Los Angelesu. Sa 13 godina otac me je napustio i ostavio mene i majku na milost i nemilost ovog svijeta. Posto mi je majka stalno radila ja sam odrastao sa Bako i Dekom. Posto sam volio da gledam akcione policiske filmove majka me je sa 16 godina poslala na Fremont High School na sjevernom djelu Los Angelesa. Kada sam zavrsio srednju skolu otisao sam na Los Angeles Criminal University gdje sam bio najbolji student.
2. Kako biste doprinjeli Departmentu ( minimalno 30 rijeci ): Mislim da bih dosta doprinjeo departmentu zbog toga sto sam bio jedan od najboljih studenata na fakultetu, ali pored toga znam dosta borilackih vestina kao sto su Kung Fu, Karate, Kickbox i druge.Znam dobro da rukujem sa hladnim i vatrenim oruzijem kao sto su Glock-18, M4, AK47, noz, pendrek. Iskusan sam i u voznji helikoptera, automobila i motor.
3. Zasto bas Vi zelite da postanete clan ovog Departmenta: Zelim da postanem clan LAPD zato sto je to jedan od najvecih sanova, ali i smatram da sam sposoban za ovaj posao zato sto sam bio najbolji studenata na Criminal Law University Los Angeles.
4. Kako vidite sebe kao clana Police Departmenta: Vidim se kao officera koji ce postovati sve gradjane i dnevno ispunjavati svoju duznost.
5. Nadjete se u pucnjavi, opisite Vasu radnju u tom trenutku: Prvo bih uzeo cover iza vozila LAPA-a(cruser) te nakon toga trazio backup od svih officera koji su u tom trenutku na smeni posto bi officeri brzo dosle uzeo bih svoje sluzbeno oruzije iz gunholstera i cekao da officeri dodju, ako bi lica krenula da pucaju po mom vozilu nategnuo bih svoj pistolj i mozda uzvratio paljbu
SEKCIJA 3 - Legalna pitanja
1. Posjedujete li validnu dozvolu u Los Angeles gradu? Da
2. Da li je vasa vozacka dozvola ikada bila suspendirana? Da
3. Jeste li ikada ucinili prometni prekrsaj za koji ste bili kaznjeni od strane Policijskog sluzbenika? Naravno, ali to nije bilo nista previse samo sam jednom sam prekoracio brzinu u bllizini LAPD-a.
4. Jeste li ikada konzumirali ilegalne opijate? Ne
SEKCIJA 4 - OOC informacije
1. Forum nick: David
2. Slika statsa in game:
https://imgur.com/a/r2LUizt3. Godine: 14
4. Drzava: Njemacka
5. Imate li ispravnan voice, mikrofon kao i slusalice/zvucnike: Da
6. Discord user name:David.RS#3533
SEKCIJA 5 - Deklaracija
Ja, Joe_Wilson, izjavljujem da su sve informacije koje sam naveo u prijavi egzaktne te u potpunosti istinite. Sav sadržaj u aplikaciji je moje djelo ispisano vlastoručnim rukopisom. Razumem da se falsifikovanje izjave, lažno predstavljanje, namjerno propuštanje ili prikrivanje podataka može smatrati opravdanim razlogom za momentalnu diskvalifikaciju sa regrutnog procesa.