• [#1] Jack Kasper - [ ACEPTED ]
  • Autor Marko
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
« Zadnja izmjena: 28 Srpanj 2022 od Bojan_Milidragovicc »
1. Име и презиме: Jack Kasper

2. Датум рођења: 24 .7.1995

3. Националност: Amerikanac

4. Пол: Мusko

5. Мјесто рођења: LA

6. Адреса становања: LA Winewod

7. Висина: 191цм

8 Тезина: 93 кг

9. Број телефона: 437166

10. Васе држављанство: САД

11. Који степен образовања имате ( Универзитет, [ назив средње школе/универзитета ): ЛА Хигх Сцхоол

12. Возачка дозвола (( /пдозволе )): Посједујем.

13. Боја косе: Smedja

14. Боја очи: Braon
15. Етничка припадност: Amerikanac СЕКЦИЈА 2 - Есеј1. Ваша биографија ( минимално 70 ријечи ): Ја сам Jack Kasper. Имам двојицу браће. Ми смо из Amerike, тачније из једног poznatog grada Los Angeles. Ми као мала дјеца увијек смо сањали да будемо службена лица као што смо били и сад се надам да ћемо поново. Наиме ишли смо скупа у школу, мсм у исти разред кроз основну и средњу школу. Почели смо да радимо као дипломирани полицијски службеници у Los Angelesu, у том граду су била ратна дејства те је полицијска опрема већином била застарела и није била за употребу, нисмо знали доста ствари али се ипак раздвајамо. Ја ostajem u LA, као најстарији брат dok oni odlaze za meksiko. Sкупљам новац као и они да би ми се придружили у ЛА. Прво почињем да радим у ЛАПД, радио сам дуго док није начелник отишао у пензију, тада сам отишао и ја. Једног дана сам случајно наишао на оглас да неки ЦСД прима нове кадете, ја сам истог тренутка упутио тамо и вриједно радио био сам чак замјеник начелника али нажалост ЦСД тад пропада. И ја сад поново добијам жељу да радим у неким државним агенцијама те дефинитивно одлучујем да то буде ЛАПД.

2. Како бисте допринели Департменту ( минимално 30 речи ): Прије свега мислим да сам искусан у овом послу. Био сам нацелник ЦСД с тога мислим да веома добро знам обављати овај пут посао. Био редован на смјени. Понасао бих се нормално и дисциплиновано. Не бих се свађао са колегама.

 

 


3. Засто бас Ви зелите да постанете клан овог Одељења: Прије свега мислим да испуњавам вецину услове, а поред тога ми то јел једна од зеља од малена мсм вец сам је испунио али бих волео поново да се вратим у ЛАПД

4. Како видите себе као цлана Полице Департмента: Видим као једног храброг, културног и изузетног полицијског слузбеника ЛАПД.

 

 


5. Надјете се у пуцњави, опишите Вашу радњу у том тренутку: Када бих се насао у пуцњави тразио би заклон, осмотрио терен око цега се налазим те истог момента јавио на мотору да је у току пуцњава на датој локацији. Држао бих се у заклону док остале колеге не дођу. СЕКЦИЈА 3 - Правна питања1. Посједујете ли валидну дозволу у Лос Ангелес граду? Да.

2. Да ли је ваша возачка дозвола икада била суспендована? Не.

 

 


 


3. Јесте ли икада учили прометни прекрсај за који сте били кажњени од стране Полицијског службеника? Не

4. Јесте ли икада конзумирали илегалне опијате? Не СЕКЦИЈА 4 - ООЦ информације1. Надимак на форуму: Marko

2. Слика статса у игри:

3.Godine: 16

4. Држава: БИХ

5. Имате ли исправнан глас, микрофон као и слушалице/звучнике: ДА

6. Дисцорд корисничко име: Vuk#1038 СЕКЦИЈА 5 - ДекларацијаЈа, [Jack Kasper], објављујем да су све информације које сам навео у пријави егзактне те у потпуности истините . Сав садржај у апликацији је моје дјело исписано власторучним рукописом. Разумем да се фалсификовање изјаве, лажно представљање, намјерно пропуштање или прикривање података може сматрати оправданим разлогом за тренутну дисквалификацију са регрутног процеса.
Пријавити модератору    Евидентирано


Odg: [#1] Jack Kasper
Odgovori #1 u: 28 Srpanj 2022
« Zadnja izmjena: 28 Srpanj 2022 od Bojan_Milidragovicc »
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Jack Kasper,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda J'Dogg 3605)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division and Detective Division
Chief of Police,
Edward McCharity


 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal