SEKCIJA 1 - Personalne informacije
1. Ime i prezime: Lorenzo Delzaro
2. Datum rodjenja: 1/3/2000
3. Nacionalost:Amerikanac
4. Pol: Muski
5. Mjesto rodjenja:Los Angeles
6. Adresa stanovanja: Temple Drive
7. Visina:180
8. Tezina:90kg
9. Broj telefona:2213412
10. Vase drzaljanstvo:USA
11. Koji stepen obrazovanja imate ( Univerzitet, [ naziv srednje skole/univerziteta ):LA High School-Mason Geroge University
12. Vozacka dozvola (( /pdozvole )): Posedujem
13. Boja kose: Smedja
14. Boja ociju: Zelena
15. Etnicka pripadnost:Amerikanac
SEKCIJA 2 - Esej
1. Vasa biografija ( minimalno 70 rijeci ):Moje ime je Lorenzo Delzaro,rodjen sam u Los Angelesu kao sin jedinac u porodici koja je bila veoma siromasna.Moji roditelji su bili ljudi koji su u mene maksimalno odgajali da bih jednog dana mogao da im osvijetlim obraz.Kako sam kao mali mastao da postanem Police Officer,poceo sam sa Street Workoutom kako bih mogao proci akademiju.Poslije zavrsene LA High Schoola upisujem Geroge Mason University koji na kraju uspijesno zavrsavam,danas sam tu kako bih doprinjeo ovo Depratmentu i kako bih se za ime "Lorenzo Delzaro" proculo.
2. Kako biste doprinjeli Departmentu ( minimalno 30 rijeci ): Mislim da bih doprinjeo veoma solidno,jer sam veoma fizicki obucen i u odlicnoj kondiciji sam,spreman sam da se borim za pravdu svakog gradjana.Mogu da pretrcim 20kilometara bez pauze.
3. Zasto bas Vi zelite da postanete clan ovog Departmenta: Zelio bih da budem covjek koji ce jednoga dana napustiti Department i otici u mirovinu poslije dugog niza godina i koji ce proci glavnim ulicama sa svojim kolegama podignute glave.Zelio bih da zastitim svakog gradjana i da ih upozorim kako je kriminal,droga i alkohol nesto cega se trebaju odreci i odaljiti se od toga.
4. Kako vidite sebe kao clana Police Departmenta: Vidim sebe kao jednog poslusnog Officera koji je spreman dati sve od sebe koji ide ka vecim cinovima i narovno kao Officera koji postuje vece cinovi.
5. Nadjete se u pucnjavi, opisite Vasu radnju u tom trenutku: Na radio javljam da se nalazim u High Risk situaciji i da mi je potrebno pojacanje i naravno saljem svoju lokaciju.Opisujem koliko ima napadaca i koji kalibar nose.Uzimam cover iza svog vozila i vadim oruzije koje repetiram i pocinjem pucati.
SEKCIJA 3 - Legalna pitanja
1. Posjedujete li validnu dozvolu u Los Angeles gradu?Da.
2. Da li je vasa vozacka dozvola ikada bila suspendirana?Ne.
3. Jeste li ikada ucinili prometni prekrsaj za koji ste bili kaznjeni od strane Policijskog sluzbenika?Ne.
4. Jeste li ikada konzumirali ilegalne opijate?Nisam.
SEKCIJA 4 - OOC informacije
1. Forum nick:Sake_Gott
2. Slika statsa in game:https://imgur.com/a/wotknU7
3. Godine:15
4. Drzava:BiH
5. Imate li ispravnan voice, mikrofon kao i slusalice/zvucnike:Imam.
6. Discord user name:Sake#4363
SEKCIJA 5 - Deklaracija
Ja, [ Lorenzo Delzaro ], izjavljujem da su sve informacije koje sam naveo u prijavi egzaktne te u potpunosti istinite. Sav sadržaj u aplikaciji je moje djelo ispisano vlastoručnim rukopisom. Razumem da se falsifikovanje izjave, lažno predstavljanje, namjerno propuštanje ili prikrivanje podataka može smatrati opravdanim razlogom za momentalnu diskvalifikaciju sa regrutnog procesa.