• Prijava za posao
  • Autor Aleksa Stojilkovic
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Prijava za posao
u: Srpanj 27, 2022, 01:24:44 poslijepodne
 SEKCIJA 1 - Personalne informacije

1. Ime i prezime: Aleksa_Stojilkovic

2. Datum rodjenja:05.02.1997

3. Nacionalost:Srbin

4. Pol:Muski

5. Mjesto rodjenja:Srbija

6. Adresa stanovanja:Nemam

7. Visina:1.97cm

8. Tezina:90kg

9. Broj telefona:145684

10. Vase drzaljanstvo:Srpsko.

11. Koji stepen obrazovanja imate ( Univerzitet, [ naziv srednje skole/univerziteta ): Fakultet , srednja skola, osnovna skola , policijska akademija.

12. Vozacka dozvola (( /pdozvole )):Posedujem .

13. Boja kose:Crna

14. Boja ociju:Braon.

15. Etnicka pripadnost:Crnog porekla.

SEKCIJA 2 - Esej

1. Vasa biografija ( minimalno 70 rijeci ):Rodjen sam u srbiji 1997 godine, u Beogradu.Jos kao mali sam se selio po svetu iz razloga jer su moji roditelji trazili posao.Na kraju smo se mi i nasa porodica zadrzali u Americi.Ja sam jos kao dete zeleo da budem policajac i da jurim lopove, rado sam voleo da se igram plastivnim policijskim automobilima.Nadam se da ce taj san da mi se ostvari.

2. Kako biste doprinjeli Departmentu ( minimalno 30 rijeci ):Ja bih dobrineo gradu tako sto bih pre svega bio dobar posten kolega, a zatim bi bio dobar policajac.Jurio bi lopove bio bih u potere patrole...

3. Zasto bas Vi zelite da postanete clan ovog Departmenta:Zato sto mi je san jos kao dete da postanem policajac.

4. Kako vidite sebe kao clana Police Departmenta:Ja vidim sebe kao velikog policajca u uniformi kome ce mladja deca da se dive.

5. Nadjete se u pucnjavi, opisite Vasu radnju u tom trenutku:Ako sam nasao bih skloniste dok se pucnjava ne smiri i pozvao pojacanje.

SEKCIJA 3 - Legalna pitanja

1. Posjedujete li validnu dozvolu u Los Angeles gradu? Posedujem.

2. Da li je vasa vozacka dozvola ikada bila suspendirana? Nikada.
3. Jeste li ikada ucinili prometni prekrsaj za koji ste bili kaznjeni od strane Policijskog sluzbenika?Samo jednom iz razloga jer sam preticao na punoj liniji.Naravno to se vise nece ponoviti.

4. Jeste li ikada konzumirali ilegalne opijate? SAmo jednom uzivotu kada sam bio neiskusan i mlad.Kada su me drugovi nagovorili da to ucinim.

SEKCIJA 4 - OOC informacije

1. Forum nick: Aleksa Stojilkovic

2. Slika statsa in game: https://imgur.com/a/oxDM7Ws

3. Godine:15

4. Drzava:Srbija

5. Imate li ispravnan voice, mikrofon kao i slusalice/zvucnike: Imam.

6. Discord user name:aleksaST#1823

SEKCIJA 5 - Deklaracija

Ja, Aleksa_Stojilkovic, izjavljujem da su sve informacije koje sam naveo u prijavi egzaktne te u potpunosti istinite. Sav sadržaj u aplikaciji je moje djelo ispisano vlastoručnim rukopisom. Razumem da se falsifikovanje izjave, lažno predstavljanje, namjerno propuštanje ili prikrivanje podataka može smatrati opravdanim razlogom za momentalnu diskvalifikaciju sa regrutnog procesa.