• Aplikacija za LSPD
  • Autor Refko_Debo
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Aplikacija za LSPD
u: 21 Lipanj 2022
 SEKCIJA 1 - Personalne informacije1. Ime i prezime: Jimmy Black

2. Datum rodjenja:7.7.1980.

3. Nacionalost: Italijan

4. Pol: Musko

5. Mjesto rodjenja: Los Santos

6. Adresa stanovanja: Jeferson

7. Visina:185cm

8. Tezina: 90kg

9. Broj telefona:733123

10. Vase drzaljanstvo:Americko

11. Koji stepen obrazovanja imate ( Univerzitet, [ naziv srednje skole/univerziteta ):Los Angeles High School

12. Vozacka dozvola (( /pdozvole )): Posjedujem

13. Boja kose: Crna

14. Boja ociju: Plava

15. Etnicka pripadnost: Afro-amerikanac SEKCIJA 2 - Esej1. Vasa biografija ( minimalno 70 rijeci ): Imam 25 godina rodjen sam u Los Santosu  kao mali ostao sam bez oba roditelja u saobracajnoj nesreci  2000 godine od tada zivim sa ujakom  koji je 2015 preminuo. Od tada sam ostao prepusten sam sebi poceo sam raditi kao dostavljac pizza kako bi sakupljo novac za dalje obrazovanje i prezivljavanje  nakon sto sam zavrsio Los Angeles High School potrazio sam dalje posao radio sam kao mehanicar kako bi imao osnovne uvjete za zivot  ubrzo mi se pruzila prilika da ostvarim svoj djecacki san to jeste da postanem pripadnik LSPD   tako sam sreo nacelnika i on me je uputio u to kako da se apliciram i eto me tu sam gde sam.

2. Kako biste doprinjeli Departmentu ( minimalno 30 rijeci ):Slusao bih naredjenje nacelnika i to bih izvrsavao bez prigovora, pomogao bih ljudima u gradu, trudio bih se da smanjim kriminal u gradu. Radio bi i preko vremenu smjenu.

3. Zasto bas Vi zelite da postanete clan ovog Departmenta:To mi je san od malena a mislim da ispunjavam sve uslove za to

4. Kako vidite sebe kao clana Police Departmenta:Vidim se kao castan pripadnik LSPD  i policajac koji pomaze svima kojima je pomoc potrebna


5. Nadjete se u pucnjavi, opisite Vasu radnju u tom trenutku: Potrazio bi zaklon te na motorlu trazio pojacanje sacekao bi da stignu i sa kolegama potrudio se smiriti situaciju SEKCIJA 3 - Legalna pitanja1. Posjedujete li validnu dozvolu u Los Angeles gradu? DA
2. Da li je vasa vozacka dozvola ikada bila suspendirana? NE

3. Jeste li ikada ucinili prometni prekrsaj za koji ste bili kaznjeni od strane Policijskog sluzbenika? NE

4. Jeste li ikada konzumirali ilegalne opijate? NE SEKCIJA 4 - OOC informacije1. Forum nick:Refko Debo

2. Slika statsa in game: https://imgur.com/a/nMuNbPE
3. Godine: 15

4. Drzava: BIH
5. Imate li ispravnan voice, mikrofon kao i slusalice/zvucnike: DA

6. Discord user name: Jimmy Black#9476 SEKCIJA 5 - DeklaracijaJa, [ Jimmy Black], izjavljujem da su sve informacije koje sam naveo u prijavi egzaktne te u potpunosti istinite. Sav sadržaj u aplikaciji je moje djelo ispisano vlastoručnim rukopisom. Razumem da se falsifikovanje izjave, lažno predstavljanje, namjerno propuštanje ili prikrivanje podataka može smatrati opravdanim razlogom za momentalnu diskvalifikaciju sa regrutnog procesa.


Odg: Aplikacija za LSPD
Odgovori #1 u: 21 Lipanj 2022
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Ime Prezime,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division,
Chief of Police, Edward McCharity.


 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal