SEKCIJA 1 - Personalne informacije
1. Ime i prezime: Jimmy Black
2. Datum rodjenja:7.7.1980.
3. Nacionalost: Italijan
4. Pol: Musko
5. Mjesto rodjenja: Los Santos
6. Adresa stanovanja: Jeferson
7. Visina:185cm
8. Tezina: 90kg
9. Broj telefona:733123
10. Vase drzaljanstvo:Americko
11. Koji stepen obrazovanja imate ( Univerzitet, [ naziv srednje skole/univerziteta ):Los Angeles High School
12. Vozacka dozvola (( /pdozvole )): Posjedujem
13. Boja kose: Crna
14. Boja ociju: Plava
15. Etnicka pripadnost: Afro-amerikanac
SEKCIJA 2 - Esej
1. Vasa biografija ( minimalno 70 rijeci ): Imam 25 godina rodjen sam u Los Santosu kao mali ostao sam bez oba roditelja u saobracajnoj nesreci 2000 godine od tada zivim sa ujakom koji je 2015 preminuo. Od tada sam ostao prepusten sam sebi poceo sam raditi kao dostavljac pizza kako bi sakupljo novac za dalje obrazovanje i prezivljavanje nakon sto sam zavrsio Los Angeles High School potrazio sam dalje posao radio sam kao mehanicar kako bi imao osnovne uvjete za zivot ubrzo mi se pruzila prilika da ostvarim svoj djecacki san to jeste da postanem pripadnik LSPD tako sam sreo nacelnika i on me je uputio u to kako da se apliciram i eto me tu sam gde sam.
2. Kako biste doprinjeli Departmentu ( minimalno 30 rijeci ):Slusao bih naredjenje nacelnika i to bih izvrsavao bez prigovora, pomogao bih ljudima u gradu, trudio bih se da smanjim kriminal u gradu. Radio bi i preko vremenu smjenu.
3. Zasto bas Vi zelite da postanete clan ovog Departmenta:To mi je san od malena a mislim da ispunjavam sve uslove za to
4. Kako vidite sebe kao clana Police Departmenta:Vidim se kao castan pripadnik LSPD i policajac koji pomaze svima kojima je pomoc potrebna
5. Nadjete se u pucnjavi, opisite Vasu radnju u tom trenutku: Potrazio bi zaklon te na motorlu trazio pojacanje sacekao bi da stignu i sa kolegama potrudio se smiriti situaciju
SEKCIJA 3 - Legalna pitanja
1. Posjedujete li validnu dozvolu u Los Angeles gradu? DA
2. Da li je vasa vozacka dozvola ikada bila suspendirana? NE
3. Jeste li ikada ucinili prometni prekrsaj za koji ste bili kaznjeni od strane Policijskog sluzbenika? NE
4. Jeste li ikada konzumirali ilegalne opijate? NE
SEKCIJA 4 - OOC informacije
1. Forum nick:Refko Debo
2. Slika statsa in game:
https://imgur.com/a/nMuNbPE3. Godine: 15
4. Drzava: BIH
5. Imate li ispravnan voice, mikrofon kao i slusalice/zvucnike: DA
6. Discord user name: Jimmy Black#9476
SEKCIJA 5 - Deklaracija
Ja, [ Jimmy Black], izjavljujem da su sve informacije koje sam naveo u prijavi egzaktne te u potpunosti istinite. Sav sadržaj u aplikaciji je moje djelo ispisano vlastoručnim rukopisom. Razumem da se falsifikovanje izjave, lažno predstavljanje, namjerno propuštanje ili prikrivanje podataka može smatrati opravdanim razlogom za momentalnu diskvalifikaciju sa regrutnog procesa.