• [LAPD] Division Plate's
  • Autor Bojan_Milidragovicc
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
[LAPD] Division Plate's
u: Lipanj 19, 2022, 01:12:15 prijepodne

FORM ODBIJENE
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"
Postovani Ime Prezime ,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je ODBIJENA. Ta odluka je donesena iz sljedećih razloga;

- (( Razlog. ))

Ukoliko ste nezadovoljni svojim greškama, odnosno odlukom Training and Recruitment divizije možete ponovno postaviti aplikaciju za 14 dana.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division,
Assistant Chief of Police, Ime Prezime.

FORM PRIHVAĆENE
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Ime Prezime,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division,
Commander, Ime Prezime.