• Imperial Courts/Project Watts Crips
 • Autor GruxCappone
Imperial Courts/Project Watts Crips
u: Svibanj 04, 2022, 10:38:49 poslijepodne
The PJ Watts Crips (PJWV) su pretezno afroamericka ulicna banda koja se nalazi u Imperial Courts Housing Projects na istocnoj strani u okrugu Watts district of South Los Angeles, California. Njihov kvart se proteže od 112. ulice do Imperial Highwaya, između Grape Streeta i Mona Blvda. Oni se smatraju 2. najvećom kriminalnom bandom u wattsima. PJ Watts je direktno istočno od East of the Bounty Hunter Bloods i South of the Grape Street Crips. PJ Crips su jedna od najstarijih Crip bandi u Wattsu, i sastoje se od 4 klike: Bull Side, Funny Side, Pill Head, i the Island Side.

Tony Bogard King Of The Imperial Courts
‘Tyrone Tony Thomas poznatiji na ulicama kao Tony Bogard, on kao  high-ranking member u PJ Watts Crips. Tony Bogard je bio nadaleko poznat kao jedan od vodja Watts Gang Truce u 1992 godini, izmedju Bloodsa i Cripsa. Tony Bogard je bio dobro poznat među poznatim ličnostima i takođe se pojavio u Oprah Showu 1993 godine. The PJ Watts, Grape Street Crips, Bounty Hunter Bloods, Hacienda Village Bloods, ucestvovali su u primijru 1992 godine. Sastanak o primirju odrzan je u Imperial Courtsu, predvodjen Tony Bogard. Koristili su sporazum o prekidu vatre zasnovan na tekstu izraelsko-egipatskog primirja iz 1949. U međuvremenu, drugi su Bogarda videli kao prevaranta koji je primirje prihvatio kao zataskavanje svojih losih planova. Godine 1994. Toni Bogard je usao u smrtonosnu konfuziju sa Rodnijem Komtonom, uglednim clanom PJ Wattsa, sto je dovelo do pucnjave na parkingu Imperial Courtsa (114th Street). Tonija Bogarda pogodilo je sest metaka i preminuo je na licu mesta.

Andre Wicker (Nutty Blocc Compton Crips) poznatiji kao Gangsta Dresta i stariji brat BG Knoccout (Nutty Blocc Compton Crips). takodje je pogodnjen u unakrsnoj vatri. Dresta je bio u kriticnom stanju i smesten je na odeljenje intenzivne nege (ICU), ali je uspeo da prezivi. Rodney Compton je optuzen za ubistvo prvog stepena, ali se nije osporavao ni po jednoj tacki za ubistvo iz nehata i dobio je godinu dana uslovne kazne. Bogardovoj sahrani prisustvovalo je preko 300 ljudi, medju kojima su bili bivše vodje bandi, reper Ice-T, i glavni predstavnik nacije islama.
In Entertainment
Delovi filma Motion Picture Traning Day (2001) snimljeni su u Imperial Courtsima. PJ Watts Cripsi takodje se pojavljulju u teliviziskoj emisiji The Peacemaker: LA Gang Wars, u pokušaju da izmire razlike izmedju PJ Watts Cripsa i Feudge Town Mafia Cripsa.

Allies and rivals
U rivale spadaju: 7th Street Watts, Front Street Crips, Fudge Town Mafia Crips (on/off), i the Bounty Hunter Bloods. Rivals include Be-Bop Watts Bloods, Grape Street Crips, TTen-LineGangster Crips, Mona Park Compton Crips, i Carver Park Compton Crips.
PJWC Facts:
Smesteni su u Imeprial Corts Procejtsu, a poznat je kao i PJ Watts Crips. Poznati su kao treca najveca crnacka banda u Wattsima koja je poznata po tome sto imaju beef s Grape Streetom i Mona Parkom, s kojima su u beefu vec decenijama. Poznato je da imaju i beef sa AMGB, TLGC, FTMC, CPCC, SCC, PHCC i Rollin'90-sima.


Odg: Imperial Courts/Project Watts Crips
Odgovori #1 u: Svibanj 04, 2022, 11:17:03 poslijepodne
Kione "Vamp#3" Benson
https://imgur.com/GboQTZx


Odg: Imperial Courts/Project Watts Crips
Odgovori #2 u: Svibanj 05, 2022, 10:32:30 prijepodne
OOC:Ova Fakcija je Otvorena kao zasebna Fakcija, ne pretstavljamo ni jednu Bandu-Cartel-Mafiju-Koja je vec na serveru.
Zasebna Fakcija koja rpa Imperial Courts/Project Watts Crips i samim tim drza ce mo lokal u Jeffersonu iza mehanicarske,moj tim ce se sastojati od 4+ clana koji ce biti uvek aktivni, zelimo da izbjegnemo svaki vid Pricanja preko Voica-Zelimo samo cist Hard RP-I ne zelimo da se bavimo nekim pljackama otimanjima, kao jedna banda hood, pljacka ce mo samo neke trgovine IC ili Trafike-Naravno kao HOOD u zelji da uzmemo cigare ili da uzmemo novac do 250$-Kao svi koju su u Hoodu-Affilijatedi oni ce meti da rpaju Glock-17-i jedno vozilo po mogucnost HooD Low-Rider-Organizovat ce se takmicenja u Hidraulic HooD Low Rider-I jos jedna stvar zelim da daobijem odobrenje da svako ko dodje u HooD i krene da bude mangup da imam pravo da ga CK-AM jer IC je taj HOOD pun Afroamerikanaca koi bi odma potegli oruzije na njega i bio bi mrtav.
HVALA!


Odg: Imperial Courts/Project Watts Crips
Odgovori #3 u: Svibanj 05, 2022, 05:26:27 poslijepodne


 • dr.dre
 • Homeboy
 • *

  • 142

  • Lipanj 30, 2022, 10:38:16 poslijepodne
 • više
Odg: Imperial Courts/Project Watts Crips
Odgovori #4 u: Svibanj 05, 2022, 07:11:19 poslijepodne
https://i.imgur.com/qwoLGAW.png
Kada postavljas sliku, selektuj link I klikni ovu malu ikonicu ( slika na zidu)
Funjare ljigave


Odg: Imperial Courts/Project Watts Crips
Odgovori #5 u: Svibanj 05, 2022, 07:54:38 poslijepodne
Zelim da mi Arhivirate Fkciju jer na ovom serveru niko ne zeli cist normalan rp, samo pljacke i otimanja samo brzo tako vam je to danas i to kad sam vidio ne zelim sam ja da se patim s svojim clanovima da ih patim da radimo jedini Hard Rp jer niko drugi na serveru to ne radi.


 • Trafico_Martinez
 • Novi član
 • *

  • 14

  • Svibanj 19, 2022, 01:07:46 prijepodne
  • Tamo daleko
 • više
Odg: Imperial Courts/Project Watts Crips
Odgovori #6 u: Svibanj 19, 2022, 01:07:30 prijepodne
U pravu si to za rp.
_____ ______________ _____
  ___/ ______________ \___
/⭕⭕\___________/⭕⭕\
|             [ SKYLINE ]              |
 \__ OO_____________OO __/