• [# 1] Boba Mislodjinac [PASSED]
  • Autor Marko
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
[# 1] Boba Mislodjinac [PASSED]
u: 25 Travanj 2022
« Zadnja izmjena: 26 Travanj 2022 od mawe »
A1. Ime i prezime:Boba_Mislodjinac
A2. Datum rodjenja:2.8.1991
A3. Broj telefona:185-182
A4. Adresa stanovanja:Northam St, LA

A5. Visina:189cm
A6. Tezina:86kg
A7. Pol:Musko

A8. Da li imate Americko drzavljanstvo?:Da
A9. Da li posedujete neke tetovaze:Ne
A10. Da li ste zavisnik o necemu:Nisam

Section B. Education:

B1. Koju ste srednju skolu zavrsili(Ukoliko niste, koristite N/A):San Francisco High School

B2. Koji ste fakultet zavrsili(Ukoliko niste, koristite N/A):San Francisco State University
B3. Koji ste univerzitet zavrsili(Ukoliko niste, koristite N/A):N/A

B4.Da li ste nekada bili na LAPD/CSD/FBI akademiji:Jesam, CSD.

Section C. Motor Vehicle Information:

C1. Da li posedujete vozacku dozvolu LA'a?:Da
C2. U proteklia tri meseca, koji je broj vasih saobracajnih nesreca u saobracaju:Nisam imao ni jednu saobracajnu nesrecu.
C3. Da li je Vasa vozacka dozvola ikad bila suspendovana?:Nije

Section D. Essay.

D1. Zasto smatrate da bi trebali primiti u LAPD?:Smatram da bi me trebali primiti u LAPD jer imam iskustva sa CSD akademijom i mislim da bih se lako snasao.Takodje moj ujak je bio Commander u San Francisku(grad u kom sam rodjen), pokazivao mi je slike i pricao mi price kad sam bio mali i od tad imam zelju da budem u LAPD-u.U Los Angeles-u je pocelo biti sve gore i gore, dosta pucnjava, pljacki i slicno tako da mislim da se treba povecati broj kadeta i da bih ja tu mogao uskociti jer kao sto sam vec rekao imam iskustva.
D2. Da li mislite da ste drugaciji na odnosu na druge aplikante?:Mislim da jesam posto vecina nema iskustva kao sto imam ja.Takodje znam kako ovo sve izgleda...
D3. Navedite neke od Vasih vrlina kao i mana:Veoma brzo razmisljam, odlucan sam, hrabar i energican sam.Lako se mogu iznervirati i emotivna sam osoba.
D4. Navedite vase prethodne poslove:Rudar

Section E. Out of Character Information:

Ime:Ognjen
Discord name i tag:Ognjen#1038
Slika stats'a:https: https://imgur.com/Nki3ECE
Da li posedujete voice chat kao i discord:Da
Vase godiste:06

Odg: [# 1] Boba Mislodjinac
Odgovori #1 u: 26 Travanj 2022
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Boba Mislodjinac,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division,
Chief Of Police, Romell Jones.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2023, SimplePortal