Section A. Personal Informations:
A1. Ime i prezime:Jack Kasper
A2. Datum rodjenja:2.10.1999.
A3. Broj telefona:229-967
A4. Adresa stanovanja:Northam St, LA
A5. Visina:189
A6. Tezina:90kg
A7. Pol:Musko
A8. Da li imate Americko drzavljanstvo?:Da
A9. Da li posedujete neke tetovaze:Ne
A10. Da li ste zavisnik o necemu:Nisam
Section B. Education:
B1. Koju ste srednju skolu zavrsili(Ukoliko niste, koristite N/A):Los Angeles High School
B2. Koji ste fakultet zavrsili(Ukoliko niste, koristite N/A):Los Angeles State University
B3. Koji ste univerzitet zavrsili(Ukoliko niste, koristite N/A):N/A
B4.Da li ste nekada bili na LAPD/CSD/FBI akademiji:Jesam, CSD.
Section C. Motor Vehicle Information:
C1. Da li posedujete vozacku dozvolu LA'a?:Da
C2. U proteklia tri meseca, koji je broj vasih saobracajnih nesreca u saobracaju:Nisam imao ni jednu .
C3. Da li je Vasa vozacka dozvola ikad bila suspendovana?:Nije
Section D. Essay.
D1. Zasto smatrate da bi trebali primiti u LAPD?:Pa smatram da bi me trebali primiti u LA-PD jer sam spreman uciti i nadogradjivat jos vise svoje znanje.Osim toga brzo kapiram i prilagodjavam se svakoj radnoj okolini,a i dobro se snalazim u novonastalim situacijama.Trebali bi ste me primiti jer sam pouzdan kandindat.Spreman sam uraditi svaki zadatak koji mi je povjeren te dati sve od sebe.Ono po cemu se razlikujem je to sto u posao zaista unosim entuzijazma i dajem sve od sebe da zadatke odradim najbolje sto mogu.Vjerujem da su moje vjestine i sposobnosti odlicne kada je u pitanju spasavanje neduznih lica.Samim tim biste mi trebali dati mesto u LA-PD-u.
D3. Navedite neke od Vasih vrlina kao i mana:Hrabar sam,snalazljiv i energican takodje sam i emotivan sto se tice moje porodice.
D4. Navedite vase prethodne poslove:dostavljac pica.
Section E. Out of Character Information:
Ime:Vuk
Discord name i tag:Ognjen #1038
Slika stats'a:https://imgur.com/TU81HBt
Da li posedujete voice chat kao i discord:Da
Vase godiste:06