• zahtev za unban
  • Autor Cool_Gami
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zahtev za unban
u: 10 Ožujak 2022
Vaše Ime Prezime: Cool_Gami

Ima Admina koji vas je banovao: Luka

Razlog: Strogo Psovanje Admina

Dokaz: Navodno ima admin

Da li smatrate da ste krivi ?: ne e pa sada da lepo ja vama objasnim nesto 1.Luka me je banovao sto sam mu reko da je debil banovo me je na DIscord+Server i vi meni kazete da je zahtev odbijem sto sam mu ja opsovo majku tek posle svih tih banova pa kakve to veze ima za ono sto me on optuzuje on je mene optuzio da sam 1.psovo mrtve 2.posovo server 3.vredjo server i samo da dodam nesto to psovanje majke je bilo POSLE svih banova tako da konkrento to nema nikakve veze sa banom neke me lepo unbauju i gotovo ili neka me ostave banovanog na discord ili jednostavno covek da timeout nekih sat mozda i 1 dan meni je svejedno samo vam kazem da to psovanje majke nema veze sa onim sto me je on optuzio da sam sve rekao i to je bilo posle svih onih banova i samo da dodam da malo gledate sitaciju sa moje strane a ne sa vase samo pozdrav...

Moderator sekcije: @kaizer

Odg: zahtev za unban
Odgovori #1 u: 10 Ožujak 2022
ZAHTJEV OPET ODBIJEN, NEMOJ DA SPAMUJES ZAHTJEVE VISE DOBITI CES TIMEOUT I OVDJE, SVEJEDNO JE UKLJUCENO PSOVANJE DA LI TO BILO PRIJE ILI POSLIJE I KADA KAZES NEKOME "DEBILU" JE VRIJEDJANJE IMAO JE PRAVO RADITI STA HOCE U TOJ SITUACIJI...
OHLADI SE MALO PA CEMO RAZMISLITI HOCES LI DOBITI UNBAN

LOCK!!