• zahtev za unban
  • Autor Cool_Gami
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zahtev za unban
u: 09 Ožujak 2022
Vaše Ime Prezime: Cool_Gami

Ima Admina koji vas je banovao: Luka

Razlog: Strogo Psovanje Admina

Dokaz: Navodno ima admin

Da li smatrate da ste krivi ?: ne iz kog razloga posto sam mu reko da je debil sto je mene jail a nije likusu koja je radila rps i fbi sto je radio isto rps pa ajte ljudi bre nek on meni da dokaze gde sam ja nljemu u SAMPU psovo nesto vise od da sam mu reko debil sto u opste nije skoro ni psovka ajde pozdrav :)

Moderator sekcije:
@kaizer

Odg: zahtev za unban
Odgovori #1 u: 09 Ožujak 2022
« Zadnja izmjena: 09 Ožujak 2022 od Luka_Gluscevic »
E ovako da se ja izjasnim jer sam te ja banao, dok je navodno Emilia radila rps ja tad nisam specao nego je joy prijaviio je FBI da su te ubili i da ne uradis rk, specao sam te i otisao si za rk jer si opet pucao sniperom na FBI. Budi zadovoljan sto nisi dobio dodatno za MG i ti i tvoji clanovi, ako dobijes kaznu odsluzi je fino a ne da psujes nekome mrtve i majku, jedna od poruka koje si slao dok sam ti rekao da si banan.Ja da se pitam uopste ti nebi dao unban jer ne dolazi u obzir da psujes mrtve i majku. Ovo ti nije prvi put da psujes mene nego i ostale, kada sam te specao opsovo si i njima majku te su se i oni uvrijedili ovo ti se svo prijeme ponavlja i ponavlja.

https://ibb.co/RT7vxJ5

Odgovori #2 u: 09 Ožujak 2022
Navodno kazes emilija radila RPS pa da si speco celu situaciju znao bih da smo pratil ikombi i videli da ide ka yakuzi napravili casekusu isrokali gume i motor te je izasla iz kombija i ignorisala nas 3-5 minuta dok je imala 3 AUTOMATSKE PUSKE VELIKOG KALIBRA na svojoj glavi dok fbi nije doso i poco rokati em smo imali taoca em ova radila rps em fbi boli jih uvo za taoca a kazes da sam ti psovo mrtve i majku daj mi dokaz gde sam ja tebi u sampu reko bila sta za mrtvo i majku a to da sam ostalim psovo nemas ni za to dokaz tako da molim te nemoj mi se sad tu pravdat em ti imgur dokaz ne radi em ostale stvari tako da ti si tu pogresio da banujes igraca sto ti je rekao Debilu molim te to moras malo poratiti na zivcima a kazes radio sam RK ja sam umro ne secam se niceg vido sam na radiju kako moji govore da jih hapse i lokaciju i ja sam naravno dosao i video i spasao ih imao sam razlog zasto jih ubiti tako da ni to nije bio RK molim te pogledaj malo i situaciju sa moje strane kako i ja gledam sa tvoje pa onda razmisli dali je to bilo fer prema meni i mojim ljudima pozdrav...Uzivaj

Odgovori #3 u: 09 Ožujak 2022
Kad si poslan na markere opsovao si mrtve i rekao poserem ti se na ovakav server, vise nemam sta da pricam po meni ne zasluzujes unban.

Odgovori #4 u: 09 Ožujak 2022
1.NE LAZI ZNACI

2.Nigde ti opsovo mrtve nisam

3.nigde opsovo server nisam

4.TI KADA BUDES IMO DOKAZE DA SAM TO URADIO IMAS PRAVO DA ME BANUJES PA SADA BI TE ZAMOLIO DA NE PISES VISE NISTA DA VIDE OSTALI ADMINI GDE SI POGRESIO I DA LAZES POSTO NEMAS DOKAZE ZA NISTA OD NAVEDENOH POZDRAV

Odgovori #5 u: 09 Ožujak 2022
Imas sliku gore, Lp

Odgovori #6 u: 09 Ožujak 2022
1.Slika ti ne pokazuje druze nista da sam ja tebi psovo mrtve,krivio server i psovo server

2.ovakvu sliku ti napravim u photoshoop za nekih 5-10 minuta brate ne pokazuje ovo nista

3.mogo si uzet samo alt acc napravit ime copy logo i poslati sam sebi sliku i onda screen

4.znaci nemas dokaze da sam ti spovo nista na sampu tako da ja zahtevam unban zbog nedovoljno dokaza pozdrav ;)

Odgovori #7 u: 09 Ožujak 2022

Odgovori #8 u: 09 Ožujak 2022
« Zadnja izmjena: 09 Ožujak 2022 od Cool_Gami »
1. kakav ti je to dokaz da sam ti psovo mrtve,majku bukvalno se cuje moj glas kako kazem ubi me boli me kurac i jebite i nista se vise ne cuje ovo je moguce da si me speco kada sam se dmo i eto

2.brate nemas konkretne dokaze za sta me optuzujes molim te ne moj vise znaci repaly da vide veci admini da nemas dokaze ja dobijem unban ti - i eto

3.uzivaj mi brate moj

Odgovori #9 u: 10 Ožujak 2022
ZAHTJEV ODBIJEN, IZNAD NA SLICI OD LUKE GDJE MU PORUCUJES PSOVKU MAJKE JE ISTINA, DOKAZ ZBOG PROFILNE I TAKODJE Nemanja_Djokic KOJEM SI NAPISAO TO ZA NJEGA JE POSLAO TU ISTU SLIKU I OSTATAK CHATA, TAKODJE U TO VRIJEME SI IMAO ISTU TU PROFILNU KOJU NISI MJENJAO...

LOCK!!
Helper, SpecAdmin, Admin, Owner. <3

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2023, SimplePortal