• Molim te kaizer pomozi mi
  • Autor Nikola_Mitajlovic
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Molim te kaizer pomozi mi
u: 10 Listopad 2021
Vaše Ime Prezime: Ime_Prezime Nikola_Mitajlovic

Ima Admina koji vas je banovao: EDIN

Razlog: Razlog je sto sam upalio chit koji mi je dao drug jer sam mu trazio evo priznajem nece se vise ponoviti nov sam na serveru volim taj srw on je reko da daj chit daje pare ja sam ga skinuo i tjt priznajem daj mi da cistim markere jedno 10k da vidim kako je citovati kad sam kreten molim te unban me volim tvoj server i celu zajednicu venezuele molim te kaizer imaj srca priznajem upalio sam ga i odma ugasio nece se vise ponoviti na vz sam upoznao dosta drugara volim taj server ako mozes da mi oprostis sto sam upalio drajzerovu mislio sam da daje pare ja sam nov u samp svetu a i na serveru lvl 12 sam sta sam ja znao brate a i taj level je izafkan ako mozes da me unbanas molim te daj mi da cistim markere 10k slobodno da mi ne padne na pamet vise da citujem molim te kaizeru brate nisam i izvini sto sam lagao ali morao sam hteo sam unban na prevaru eto sve ti priznajem upalio sma drajzerovu kajem se molim te za oprostaj sto sam upalio to sranje izvini brate mnogo volim vz unukatan je skroz predobar rp ne znam sta mi je bilo da skinem chit ne mogu bez vz molim te za oprostaj stavi me da cistim metlu zasluzio sam :(
Dokaz: nemam

Da li smatrate da ste krivi ?: KRIV SAM 100%

PROSLO JE DOSTA VREMENA OD KADA SAM BANOVAN ZELEO BIH SANSU :d