Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Bojan_Milidragovicc

 Str: [1] 2
1
Formular:

 
Ime i prezime (OOC): Bojan_Milidragovic

Godine (OOC): 20

Da li ste nekada bili lider na našem serveru i kada ? Da,prije mesec dana.

Ako jeste kojih sve organizacija ? LAPD x4,CSD,Cali Cartel,East Side Crips.

Da li ste ikad bili kažnjavani warnom/banom ( ako jeste, navedite razlog ) ? Ne.

Da li imate sve od potrebne opreme za test (Discord,Mikrofon,Voice Chat): Da.

Šta bi uradili za tu organizaciju, koji su Vaši planovi ? Digao bih organizaciju,imam ekipu napravili bi sistem organizacije , develop organizacije svašta nešto.Organizacija bi bila na nivou pristojnog RolePlay-a.

Zašto baš VI treba da postanete lider ove organizacije ? Zato što iskreno sam baš dobar kadnitat za ovu organizaciju.

Koliko ste dnevno aktivni ? 5H dnevno i jače.

Slika statsa ? https://imgur.com/a/TnlA08p

Vaša biografija (IC): Edward McCharity , je disciplinovani momak koji je završio unervizitet sa najvećim ocenama zatim se opredelio na Criminology.Zatim imao je nekoliko incesa sa Sheriff Department-om koji su ga navukli na to da zavoli ovaj tip posla.Edward je kao mali bio kod bake u stanu i dešavala se ispod pljačka i otimanje nevinog lica , način na koji je Sheriff to odradio kako je izveo neke akcije kako je detain-ovo lice sve to  je zapanjilo Edward-a i od tada njegova volja je jedino bila da se upiše u Akademiju Sheriff Departmenta.Nakon zavšrenih studija Edward upisuje nekoliko borilačkih veština zatim ide do komšije koji je stanovao preko puta njega bio je pripadnik CSD - a te ga je stalno ispitavo kakav je posao u Sheriff-ima.Nakon saznanja o velikom adrenalinu i akciji Edwardu se zelja i volja i strast povecala otada samo zeli da bude pripadnik Sheriff Department-a.

2
Ime_Prezime : Bojan_Milidragovic

Slika Statsa :https://imgur.com/a/qBfLwXy

Datum dobitka Lidera : 15.4.2023

Trenutna Organizacija : LAPD

Premestaj u ( navesti Organizaciju ) : East Side Crips

Koji je razlog premestaja ? : Jednostavno hoću da dignem malo Gang roleplay na neki nivo iskreno malo više mi se roleplaya ta druga strana zakona.

Da li ste ispunili Lider Ugovor : Da.

Da li imate dozvolu Prvog Lidera da postanete Lider 2 ( slika kao dokaz *Obavezno* ) ? : Prvi sam lider.

3
[LAPD] Job Applications / Odg: Aplikacija za Job
«  u: 22 Travanj 2023 »
Odbijeno.

4
Formular:


Ime i prezime (OOC): Johnas_Jackson

Godine (OOC): 20

Da li ste nekada bili lider na našem serveru i kada ? Da.

Ako jeste kojih sve organizacija ? LAPD X4 ,CSD,Cali Cartel.

Da li ste ikad bili kažnjavani warnom/banom ( ako jeste, navedite razlog ) ? Ne.

Da li imate sve od potrebne opreme za test (Discord,Mikrofon,Voice Chat): Da.

Šta bi uradili za tu organizaciju, koji su Vaši planovi ? Napravio bih pre svega funkcionalnu organizaciju koja je vredna pomena jer imam znanja dovoljnog za to i doveo bih taj RolePlay u red.

Zašto baš VI treba da postanete lider ove organizacije ? Zato što mislim da imam iskustva i dosta znanja o ovoj vrsti RolePlay-a , te samim tim mislim da sam kompetentan za ovakvu poziciju i mislim da bih je odradio kako treba,bez nekakvih grešaka i mjesta za zezanciju.

Koliko ste dnevno aktivni ? 3 - 5H zavisi od obaveza.

Slika statsa https://imgur.com/a/CKcZ9f3

Vaša biografija (IC): Johnas Jackson,rodjen 1992 Godine.Afroamerikanac drskog stava rodjen je u Jefferson-u u obližnjoj bolnici njegova majka ga je kao malog otjerala iz kuće i zvala policiju da ga liše slobode pod uticajem Johnas-ovog oca u kog je bila ludo zaljubljena , Johnas je sa svojih dvanaest godina lišen slobode nakon čega je poslat u kazneno popravni dom Los Angeles-a,u kom je boravio do svoje osamnaeste godine nakon čega je stažirao u nekim mehaničarskim garažama rastavljao karike , glave motora , klipnjače i tome slično na čemu je navršio svoju praksu koju sada posjeduje.Johnas je sa svojih dvadeset godina priveden zbog prenošenja velike količine ilegalnih sredstava po svakidašnjem nazivu " gudra " , nakon toga je kod svog staratelja Jimmy-a radio u njegovoj sopstvenoj garaži gdje su imali raznih problema sa kamatašima / žargonski rečeno zelenašima , nakon nekoliko neplaćenih dugova kamatari su uletili u garažu gdje su njegovu starateljicu majku silovali nakon toga drogirali a zatim bacili u more , a njegovog staratelja su upucali i ostavili ga mrtvim na licu mjesta pošto je glavni tip imao dosta veza to je prošlo nekažnjeno zatim Johnas odlazi u Irsku gdje nailazi na babu gataru koja mu predaje zeleni medaljon koji bi ga čuvao od svih nevolja Johnas je radio za razne sindikate glumeći kamatara koji su njemu načinili zlo i ostavili ga bez ikakve nade za životom , Johnas nakon intenzivnog rada postane Lead jednog od sindikata ali se zamjera te bude priveden od druge strane zakona , Johnas nakon izlaska iz zatvora nailazi na kafic u kome je sa svojom ekipom izlazio te upoznava radnicu koja mu postaje žena Johnas se vraca u Los Angeles kupuje garažu u kojoj trenutno odsjeda i krijumčari djelove vozila poput motora,guma i tako sličnih djelova tome.

6
Ime_Prezime (IG) : Bojan_Milidragović.

Slika statsa (minimum 100 sati Igre + 0 warna ) : https://imgur.com/a/CKcZ9f3

Koliko sati dnevno mozete biti:  3 - 5 h/Zavisi od obaveza ali tako neki vremenski period.

Vaše godine ( minimum 16 ):  20 Godina.

Kada ste vise aktivni (dan ili noć): DAN.

Posjedujete li discord: DA.

Posjedujete li voice chat (nije obavezan ali pozeljno da ima) : DA.

Jeste li prije bili administrator na VZ: NE.

Jeste li bili administrator  na nekom drugom serveru: DA.

Koliko poznajete RP pravila (1-10): 9

Kako se snalazite oko pozicije "Administrator minimum 50 rijeci" (OBAVEZNO) : Pa... Da počnemo oko administrator pozicije mogu reći za sebe da se snalazim dobro jer sam već imao prilika da budem na takvim pozicijama i da predvodim neke selekcije poput Helpera / Game Master-a.Veoma sam komunikativan i mogu reći dobro da poznajem psihologiju ljudi,zatim na dosta servera kako jačih tako i slabijih sam bio Administrator vodja,RP admin , RPE , i tako neke pozicije slično tome i nije imalo zamjerki na moj rad.Na serveru igram već duže vrijeme kao lider/igrač vodio sam dosta organizacija tipa MOB, GANG , LAW i mogu reći da imam dosta znanja da mogu da pomognem na taj način ovoj zajednici.Oko RolePlay-a znam baš dosta stvari i o samom developmentu karaktera , fakcije  tako da mogu i na taj način da pomognem RolePlay igračima.Imam iskustva u vodjenju Game Master / Helper selekcije i tu mogu da doprinesem serveru , imam dosta iskustva u tome,zatim mogu reći da sam odgovoran i da pozicija za mene će značiti kao i posao koji radim u RealLife,što znači da će biti dosta ozbiljnosti u mom radu i neće biti mjesta za zezanciju i tako neke stvari.Što se tiče cjelokupne adminstrator pozicije mogu reći za sebe da se jako dobro snalazim i da ako budem prihvaćen da ću sve navedeno u ovome tekstu opravdati ,Imam iskustva u AC - Anti Cheat timu .

Kakvo je Vaše iskustvo u provjeravanju igrača i poznavanju čitova ? (OBAVEZNO) : Što se tiče same provjere imam iskustva jer sam bio pripadnik takvih timova , i mogao bih pomoći na taj način da se stopa čitera smanji.Što se tiče čitova znam razne čitove i znam neke trikove kako bih mogao to provjeriti i na taj način otkriti čit i sankcionisati igrača po datim mjerama naravno uz dogovor sa većim administarcionim rankom.Koristio bih razne programe za provjeru čitova i pretresao bih cijeli kompjuter dok ne bih našao čit ako ka taj korisnik / igrač ima.Moderator Sekcije:
@kaizer

7
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Sergej Petrov,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je NA ČEKANJU . Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.


Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division and Detective Division
Chief of Police,
William Brown

8
[LAPD] Job Applications / Odg: Brian Walker
«  u: 28 Srpanj 2022 »
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Brian Walker,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda J'Dogg 3605)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division and Detective Division
Chief of Police,
Edward McCharity

9
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Joe Wilson,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda J'Dogg 3605)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division and Detective Division
Chief of Police,
Edward McCharity

10
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Ime Prezime,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda J'Dogg 3605)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division and Detective Division
Chief of Police,
Edward McCharity

11
[LAPD] Job Applications / Odg: [#1] Jack Kasper
«  u: 28 Srpanj 2022 »
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Jack Kasper,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda J'Dogg 3605)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division and Detective Division
Chief of Police,
Edward McCharity

12
[LAPD] Job Applications / Odg: Aplikacija za LAPD
«  u: 24 Lipanj 2022 »
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Ime Prezime,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division,
Chief of Police, Edward McCharity.

13
Zahtjev za Unjail / Odg: Zahtev Za Unjail
«  u: 23 Lipanj 2022 »
200kmh se vozis porwd mene i VRM VRM radis i nije to CB ne nego ja sam radio eto CB a i prizno si da je amar rekao ajmo brze pored njih tako da radio si CB nemoj da lazes
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/pypXNJAGD-pBV/d1337F5ewdNN?invite=cr-MSxQMlYsMzY3Mzg2MTks video

14
Žalbe na Igrače / Odg: Zalba Na Igraca
«  u: 23 Lipanj 2022 »
Ako ti je jednom osbijena zasto kacis jos jednu ima pravo da te uhapsi imamo Criminal Case na vas a i druga stvar pitaj lidera receno mu je sve nisi ni ti zlatan stalno se zalis a radite Mg preko radia a sta je ono bilo na highway de je nidza speco dignuli smo te nastavio si da bezis a na tebi cetri gubpointa znaci dadis RPS,NONRP e to je NONRP a ne ovo sto ti kazes ic su sti stavljene lisice i koljeno kod pluca ti picis baja kao da se nista nije desilo....

15
[LAPD] Job Applications / Odg: Aplikacija za LSPD
«  u: 21 Lipanj 2022 »
LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT
"TO PROTECT AND TO SERVE"

Postovani Ime Prezime,

Ovim putem bismo želeli da se zahvalimo za vaše interesovanje u vezi Los Angeles Police Departmenta. Takođe ćemo vas ovim putem obavestiti da smo posle određenog vremena razmatranja vaše aplikacije doneli sledeću odluku. Vaša aplikacija za Los Angeles Police department je PRIHVAĆENA. Želimo vam puno sreće u narednim koracima regrutnog procesa Los Angeles Police Departmenta.

Sledeći korak u regrutnom procesu je DEPARTMENT INTERVIEW koji se obavlja u službenim prostorijama Los Angeles Police Departmenta. Recruitment officer zaduzen za vas javice vam se putem mail-a ((Forum PMa/discorda)) i ostavice vam svoj kontakt broj za sva pitanja koja imate vezana za Recruitment Process.

Ukoliko ne uspete da stupite u kontakt sa članovima Los Angeles Police Departmenta u vezi Department Interviewa u narednih 48h smatraćemo da više niste zainteresovani i samim tim ćemo okončati vašu regrutaciju.

Potpisano,
Los Angeles Police Department,
Training & Recruitment Division,
Chief of Police, Edward McCharity.

 Str: [1] 2
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2023, SimplePortal